Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

AquaPlay AmphieWorld vízijáték (1650)

Gyártó: AquaPlay
Cikkszám: aq1650
Ár:
23.990 Ft
19.990 Ft
Kedvezmény: 17%
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-06-23

Szállítás_fly

<
  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az AquaPlay vízi játékaival vidámságot és jókedvet hoz nemcsak a kicsik, de a nagyok életébe is! Az AquaPlay számos díjat nyert a játékok ötletessége és oktató jellege miatt. A különböző készletek bővíthetőek, az elemeik a többi készlettel kompatibilisek. A sok különböző játékelem - például a vízi pumpa, a zsilipek, a hidak vagy a daruk - fejleszti a gyermekek logikáját és fantáziáját. Az AquaPlay vízi pályák elengedhetetlen tartozékai a kis segédek, Bo, a medve, Wilma, a víziló, Lotta, a kacsa és Nils a béka, akik elkisérik a gyermekeket a vizes kalandokra! A játékok UV álló, nem toxikus műanyagból készültek.

Az AquaPlay AmphieWorld vízijáték (1650) az egyik legnagyobb AquaPlay csatornarendszer, tele mókával! A játék négy külön részből áll, így többen is kényelmesen hozzáférnek. A barátaidat is áthívhatod játszani, mindenkinek jut a kalandokból! A kedves kis állatfigurák – Wilma, a víziló Bo kapitány, Lotta, a kacsa és Nils, a béka – is boldogan veled tartanak játék közben. A daru segít a rakodásban, a vízi pumpával feltöltheted a zsiliprendszert, a vízi kerékkel mozgásba hozhatod a vizet a csatornában, a rámpa segítségével pedig könnyedén vízre bocsájthatod a kétéltű járművet. A csatornarendszert több híd is átszeli, megkönnyítve a közlekedést.
Az AquaPlay AmphieWorld vízijáték (1650) praktikus, összecsukható bőröndjében tárolható, szállítható. A szett tartalmazza a csatornarendszert a kiegészítőivel, kettő csónakot, egy kétéltű járművet, egy Bo, egy Lotta, egy Nils és egy Wilmafigurát, rakományokat.

Termék címkék: waterplay