Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Gelli Baff fürdőzselé 600 g - Pink (5153)

Gyártó: Zimpli Kids
Cikkszám: GLL5142-pink
Ár:
3.450 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-10-19

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Gelli Baff fürdőzselé 600 g - Pink (5153)
Van kedved pancsolni a kádban? Nincs? Na és egy kád zselében? Ez már jobban hangzik! Változtasd a fürdővizet zselés, puha masszává! Ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy nagy adag trutyiban úszkálni itt a remek lehetőség. A Gelli Baff porral zselévé alakíthatod a vizet. Miután „kipancsoltad” magad, öntsd a kádba a Step 2 nevezetű port, és a zselé vissza alakul folyadékká, így nem dugítja el a lefolyót! Egy igazán különleges fürdőélmény, amit a gyerekek garantáltan imádni fognak! A Gelli Baff nem tartalmaz káros anyagokat, bőr- és környezetbarát.
A csomag két fürdésre elegendő port tartalmaz.

Youtube videók