Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Catan telepesei Junior társasjáték (794896)

Gyártó: Piatnik
Cikkszám: pia794896
Ár:
9.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-08

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Catan telepesei Junior társasjáték (794896)
A Catan Telepesei társasjáték kifejezetten gyerekeknek készült új változata. A gyerekek kalózhajókkal átkelnek a tengeren és egy lakatlan szigetre bukkannak. Jó búvóhely lesz itt a kis kalózoknak! A kalóztanyák építéséhez azonban szükség van néhány dologra, például fára, szablyára, aranyra. Aki az első kalóztanyája helyét ügyesen választotta ki, az könnyedén hozzájuthat a következő tanya építéséhez szükséges anyagokhoz. A Catan telepesei Junior társasjátékkal már 6 éves kortól játszhatnak a legkisebb Catan rajongók, a felnőttek pedig velük együtt átélhetik a játék izgalmát.
A doboz tartalma: 1 db kétoldalas játéktábla, 28 db kalóztanya, 28 db hajó, 16 db Coco-kártya, 90 db árulapka, 4 db tájékotatótábla, 1 db "Klau" kapitány figura, 1 db dobókocka és egy játékszabály.