Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Chuggington Pályaudvar Kezdőkészlet - Mindenki a fedélzetre!

Gyártó: IMC Toys
Cikkszám: CHG890501
Ár:
9.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Chuggington Pályaudvar Kezdőkészlet - Mindenki a fedélzetre! a kicsik által jól ismert Chuggington kedves kis városkájába utazhatsz és csodás kalandokat élhetsz át! Wilson is veled tart erre az utazásra és a nyolcas alakban futó pályán sok-sok kört megtesz és keresi a feladatokat. Útközben egy vasúti átjáró is található, melynek sorompói fel-le mozgathatóak. Wilson a Touch and Go mechanizmussal önállóan működik: egyszerűen érintsd meg a mozdony tetejét. A tető ismételt megérintése leállítja a járgányt.

Chuggington Pályaudvar Kezdőkészlet tartalma: 1 depóépület, 1 biztonsági kapu, 1 Touch and Go Wilson játékvonat, 16 vágány, 2 sorompó átjáróval, 4 csatlakozóelem, amelyek lehetővé teszik a készlet kombinálását más vonatpálya -készletekkel. A Touch and Go Wilson játékvonat 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

A Chuggington játékok a TM Toys Hungary által 2021. nyarán meghirdetett közönségszavazáson, a szülők választása alapján a fiús kategóriában 2. helyezést értek el.