Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Clementoni Baby - Play for Future gyűrűpiramis (17103)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17103
Ár:
2.950 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-02-20

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az olasz Clementoni cég legújabb, környezettudatos és a fenntartható jövőt megcélzó Play for future termékcsaláddal kíván hozzájárulni az új generáció ilyen irányba történő fejlődéséhez. A vállalat legfőbb üzenete: Tartsuk tiszteletben a természetet. A teljesen újrahasznosított anyagokból készült termékeken egy szív alakú levél található.

A Clementoni Baby - Play for Future gyűrűpiramis játékot gyermeked akár már 6 hónapos kortól használhatja és játékosan fejlesztheti vele kézügyességét, mozgáskoordinációját, valamint figyelmét egyaránt. Az 5 darab, különböző színű és átmérőjű gyűrűknek meghatározott sorrendben kell felkerülniük a tartórúdra ahhoz, hogy egy tökéletes piramis formát alkothassanak. Mind a játék, mind a csomagolás 100 %-ban újrahasznosított anyagból készült.