Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie 13 cm-es Munkagépek vezetékes távirányítóval - Kotrógép (3722002)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3722002-kotrogep
Ár:
3.290 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-12-02

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Megérkeztek a Dickie 13 cm-es játék Munkagépek vezetékes távirányítóval (3722002)! 4-féle építkezéseken használatos munkagép tartozik ebbe a sorozatba, melyek mindegyike előre-hátra mozog a távirányítóval vezérelve. A kétféle irányú haladáson kívül minden játék gép a munkavégzésével kapcsolatos mozgásra képes. A dömper rakfelülete billenthető, a markoló felemeli a kanalát, a betonkeverő tartálya forog a kotrógép pedig kanalaz. A Dickie játék Kotrógép 2 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.