Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Ford Tranzit játék rendőrautó - 28 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203715013
Ár:
7.790 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-06-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

A Dickie SOS Series Ford Tranzit rendőrautó szabadon futó kerekein gyorsan megérkezik a bűntett helyszínére, hogy begyűjtse a bűnözőket. Az intézkedő rendőrök kinyithatják az oldal vagy a hátsó ajtót, hogy betegyék a rossz fiúkat. A rendőrautó gombnyomásra szirénázik és a megkülönböztető jelzés villog a tetején. A játékszett a forgalom terelésére alkalmas jelzőtáblát, bóját és útzárat is tartalmaz. A Dickie Ford Tranzit rendőrautó működéséhez szükséges elemeket a csomagolás tartalmazza.