Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Happy Cars - Scania Kukásautó - 25 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203814015
Ár:
7.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-11-28

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A legújabb Dickie Happy Cars - Scania Kukásautó lesz segítségedre, hogy tisztán tartsd a környéket. A kukásautó egy, a készlethez tartozó kis sárga kukát emel fel és ürít ki a hátulján lévő gomb tekerésével. A motorizált kukásautó, a tetején lévő gomb megnyomásakor előre megy, eközben hallhatjuk az induló jármű hangját. Ha még egyszer megnyomjuk a gombot, a kukásautó tolatni kezd, illetve tolató hangot ad ki. Közben pedig a fülke tetején lévő lámpák villognak. Ha eljön a csendesebb játék ideje, a gomb nyomva tartásával a jármű elnémítható. A Dickie Scania Kukásautó 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Youtube videók