Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Happy Cars - Scania Tűzoltóautó - 25 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203814016
Ár:
7.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-02-18

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

A fiús játékok közül a tűzoltós szerepjáték az egyik legnépszerűbb. A legújabb Dickie Happy Cars - Scania Tűzoltóautó hipp-hopp a helyszínre ér, legyen szó tűzesetről vagy egy megmentésre váró cicáról. A motorizált kisautó tetején lévő gomb megnyomásakor hallhatjuk az induló motor hangját és a szirénát, miközben az autó előre megy. Ha még egyszer megnyomjuk a gombot, az autó tolatni kezd, illetve tolató hangot ad ki. Eközben pedig a fülke tetején lévő lámpák villognak. A játék tűzoltóautó tetején lévő létra manuálisan felnyitható és forgatható. Ha eljön a csendesebb játék ideje, a gomb nyomva tartásával a jármű elnémítható. A Dickie Scania Tűzoltóautó 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Youtube videók