Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Dickie Játék Kukásautó narancssárga (3308369)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3308369
Ár:
11.980 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-14

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A nagyméretű Dickie Játék Kukásautóval (3308369) könnyedén megoldódik a környezetünkben lévő játék szemét eltakarítása. A feltűnő színű jármű oldalán 2 gomb található. Az egyik gomb megnyomásával az induló, illetve a tolató autó hangját hallhatjuk, a másik gomb megnyomásakor pedig azt halljuk, ahogy a konténert felemeli és a hulladékot a tartályba szórja. Mindeközben a tetején lévő lámpák villognak. A gombok alatt lévő kar meghúzásakor a kukásautó felemeli és kiüríti a készlethez tartozó konténert, melyet az elöl lévő emelőre kell felakasztani. Amikor a kézzel felbillenthető tartálya megtelt, elgurul a szeméttelepre és kiüríti azt. A tartály egy újabb, hátul lévő kis kar meghúzására nyílik ki. Szabadon futó kerekein villámgyorsan közlekedik! A Dickie Kukásautó 2 db 1,5 V-os LR6/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.