Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Játék Mozdony (3308368)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3308368
Ár:
8.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-27

Szállítás_fly

 • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
 • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
 • Személyes átvétel
  Átvételi idő: Azonnal
  Szállítási költség: Ingyenes
  Megrendelése egri irodánkban átvehető. E-mailben küldünk értesítést, ezt követően tudja átvenni csomagját. Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, az egyszerűbb csomagátvétel érdekében javasoljuk a bankkártyás, illetve átutalásos fizetési módot.

Leírás és Paraméterek

A nagyméretű Dickie Játék Mozdony (3308368) egy daruval és rengeteg szerszámmal van felszerelve. A daru forgatható és kihúzható, hogy a megfelelő helyre tudja lerakodni a szállított gépeket. A daru kihúzott kampóját a sárga gomb megnyomásával lehet visszahúzni. A jármű oldalán 2 piros gomb található, melyekkel különböző vonathangokat kelthetünk életre, miközben a mozdony elején villognak a lámpák. Ha a mozdony motorjával valami gond van, egy kar lehúzásával kinyílik az oldala, közben világít és hangot ad. A Dickie Mozdony szabadon futó kerekeken közlekedik, 2 db 1,5 V-os LR6/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.