Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Dickie Mobil Állatorvosi rendelő kisállatokkal

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203837015
Ár:
11.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-23

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Dickie Mobil Állatorvosi rendelő kisállatokkal játékszettel a kicsik most gyorsan a beteg kisállatokhoz tudnak sietni és a teljesen felszerelt autóban el is tudják látni őket. A szettben található állatorvos mindig készen áll, hogy segítsen és állatmentőjét komplett rendelővé tudja alakítani. Ehhez először szét kell nyitnia a járgány hátsó rakterét, majd egy rámpa is felhelyezhető, hogy a kisállatok könnyedén fel tudjanak menni. A forgatható kezelőasztalon megvizsgálhatja a kisállatokat, melyben a mozgatható lámpa is segítségére lesz. Az első kis betegei most két kutyus és egy cicus. A játékegy állatmentő autót, egy mozgatható babát, egy cicust és két kutyust tartalmaz. Az autó hossza kb. 28 cm. A Dickie Mobil Állatorvosi rendelőben minden kiegészítő tökéletesen tárolható. Az Iveco márkájú járgány tetején lévő gomb megnyomásakor fény- és hangeffektek teszik még izgalmasabbá a játékot. A babázós és szerepjátékok fejlesztik a kicsik érzelmi intelligenciáját, hatással van társas kapcsolataikra és bővíti szókincsüket.

A Dickie Mobil Állatorvosi rendelő kisállatokkal játékszett 1 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, a csomagolás a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza.

Hasonló termékek