Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Óriás daru teherautóval építkezés szett (3463337)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3463337
Ár:
6.290 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-12

Szállítás_fly

 • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
 • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
 • Személyes átvétel
  Átvételi idő: Azonnal
  Szállítási költség: Ingyenes
  Megrendelése egri irodánkban átvehető. E-mailben küldünk értesítést, ezt követően tudja átvenni csomagját. Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, az egyszerűbb csomagátvétel érdekében javasoljuk a bankkártyás, illetve átutalásos fizetési módot.

Leírás és Paraméterek

Megérkezett a Dickie óriás daru teherautóval építkezés szett (3463337) A nagyméretű - 67 cm magas - daru többféle mozgásra is képes, akárcsak az igazi! Kézzel irányítva 360 fokos körben tud fordulni, a tetején lévő kapcsoló elmozgatásával pedig emeli vagy leereszti a kampójára akasztott tartályt. A felső tengelyen a tartályt emelő csiga vízszintes irányban eltolható, így a daru pontosan a megfelelő helyre tudja leengedni az építési anyagokat vagy törmeléket, amit a hozzá tartozó kis teherautó elszállít. A Dickie billencses teherautó szabadon futó kerekeken gurul.

A Dickie óriás daru 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tratalmaz.