Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Dickie Óriás Mack kamion Volvo munkagépekkel - 70 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203729012
Ár:
19.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-30

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Dickie Óriás Mack szállító kamion egyszerre két munkagép szállítására is alkalmas. A játékszetthez egy Volvo homlokrakodó és egy Volvo markoló tartozik. Mindkét munkagép mozgatható részekkel van ellátva, így a játék építkezés igazán élethű lesz. Az utánfutó lecsatolható, így a kamion könnyeben tud haladni, amikor éppen nem vontat. A Mack játék kamion gombnyomásra hang- és fényjelenségekkel teszi még szórakoztatóbbá a játék építkezést. Szállítsd a munkagépeket biztonságban egyik helyről a másikra ezzel a szuper Dickie Mack játék kamionnal! A munkagépek mérete kb. 26-27 cm.