Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Világító közlekedési lámpa (203341034)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203341034
Ár:
1.750 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-11-29

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

A Dickie Világító közlekedési lámpa majd féken tartja a kis száguldozó sofőröket! A gyermekek irányíthatják a forgalmat és megismerhetik a közlekedési lámpák funkcióit. A 12 cm-es lámpa automatikusan színt vált, hogy jelzést adjon a jármű vezetőknek és a gyalogosoknak, akárcsak a való életben! Az automatikus váltás mellett a forgalomirányító lámpa jellegzetes hangeffektusokkal is rendelkezik. A kicsik játszva ismerkedhetnek meg a közlekedés alapjaival, miközben vidáman szórakoznak.

A Dickie Világító közlekedési lámpa működéséhez 3 db 1,5 V-os LR44 jelű elem szükséges, melyet a csomagolás tartalmaz.