Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
   

Dominion Intrika társasjáték (751700)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-06-04

Leírás és Paraméterek

Dominion Intrika társasjáték (751700)
Valami készülődik… A kancellárod úgy mosolyog rád, mint aki titkol valamit; vagy talán inkább úgy, mint aki azt hiszi, hogy te titkolsz előle valamit; sőt inkább mintha azt hinné, hogy te azt hiszed, hogy ő titkol el valamit előled…
A Dominion Intrika 25 új birodalomkártyát ad hozzá az Év Játéka győztes Dominion játékhoz: újfajta győzelmipontkártyákat, amelyek a játék közben is használhatók, új alattvalókat, akiket többféleképpen is lehet hasznosítani, és sok egyéb embert és helyszínt. A kártyák használhatók az alapjátékkal együtt, de önálló játékként is. A játékosok birodalmát, leendő domíniumát az általuk összegyűjtött kártyák szimbolizálják. A pakliban vannak a forrásaink, győzelmi pontjaink és minden, amit a játék során tehetünk. A pénz- és győzelmipont-kártyákat az alapjátékkal kombinálva akár hatan is játszhatunk egyszerre. A Dominion Intrika egy izgalmas stratégiai pakliépítő játék a nagyobb korosztály számára.
A doboz tartalma: összesen 500 db kártya, ebből 130 db kincskártya, 48 db győzelmipont-kártya, 258 db birodalomkártya, 30 db Átokkártya, 26 db mintakártya: a játékban szereplő összes fajta lapból 1-1, plusz egy üres kártya, 7 db üres kártya (ez az üres mintakártyával és az alapjáték üres lapjaival együttesen elég ahhoz, hogy egy teljesen új, általatok kitalált birodalomkártyát használhassatok), 1 db Szemét kártya (a játék során végleg eldobott lapoknak) és egy játékszabály.

További képek