Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Écoiffier Abrick Mini parkolóház játékszett (3043)

Gyártó: Ecoiffier
Cikkszám: eco3043
Ár:
5.790 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-06-04

Szállítás_fly

<
  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Écoiffier Abrick Mini parkolóház játékszett (3043) kifejezetten a legkisebbek számára készült. Az emeletes mini parkolóház készlet egy érdekes, többfunkciós kis épület, ami az autózni vágyó kicsiket hosszú időn át leköti. A játék parkolóházban autólift és üzemanyagtöltő állomás is található! Az Écoiffier Abrick Mini parkolóház játékszett (3043) vidám színösszeállítású, ami azonnal felkelti a kicsik érdeklődését, fejleszti a kreativitásukat és fantáziájukat, miközben elmerülnek az önfeledt játékban. A játékhoz 4 db Abrick műanyag kisautó tartozik.