Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Écoiffier Abrick Superpack 3 az 1-ben játékszett (7770)

Gyártó: Ecoiffier
Cikkszám: eco7770
Ár:
7.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-11-27

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az Abrick termékek kifejezetten a legkisebb korosztály számára készült, nagy méretű, erős műanyag építőjátékok, melyek élénk színeikkel és a kedves figurákkal hamar belopják magukat a gyerekek szívébe.

Az Écoiffier Abrick Superpack 3 az 1-ben játékszett (7770) már 12 hónapos kortól használható. Az élénk színekben pompázó építőjáték készlet 3 részből áll: állatokból, vonatból és kiasautókból. A kicsik kezébe illő építőelemek hosszasan leköti a gyerkőcök figyelmét és fejleszti képességeit. Az Abrick játékszett segítségével vonatot vagonokkal, 7 féle állatot és 4 féle kisautót tudnak építeni a kicsik. Écoiffier Abrick Superpack 3 az 1-ben játékszett (7770) nagymértékben fejleszti a kreativitást, a problémamegoldó gondolkodást és a kézügyességet.