Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Écoiffier Abrick Traktor bébitaxi utánfutóval, építőkockákkal (7799)

Gyártó: Ecoiffier
Cikkszám: eco7799
Ár:
9.230 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-10-25

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az Écoiffier Abrick Traktor bébitaxi most utánfutóval és építőkockákkal kínál felhőtlen időtöltést az autózni vágyó kicsiknek! A vidám, piros-kék szín-összeállítású Traktor bébitaxival a kis gazda bejárhatja a környéket. A Traktor bébitaxi a kicsik első szerepjátékának kitűnő kelléke. A jármű elejének az alján egy támasztó található, amely megakadályozza az előreesést, a kormány pedig nincs kapcsolatban a kerekekkel, ezzel is kiküszöbölve a borulás veszélyét. A járgány egy kétkerekű utánfutót húz, amin 11 db építőkocka van. A kényelmes ülés alatt praktikus tároló kapott helyet, ahova játékokat lehet rejteni. Vidám utazás vár a kicsikre ezzel a kedves kis traktorral!