Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Écoiffier Abrick Vonatos farm játékszett (3068)

Gyártó: Ecoiffier
Cikkszám: eco3068
Ár:
5.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-12-01

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 3 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az Abrick termékek kifejezetten a legkisebb korosztály számára készült, nagy méretű, erős műanyag építőjátékok, melyek élénk színeikkel és a kedves figurákkal hamar belopják magukat a gyerekek szívébe.

Az Écoiffier Abrick Vonatos farm játékszett (3068) egy többrészes építőjáték, melyből a sínpálya és egy vonat rakható össze. Ezen a sínpályán szállítja a vonat a munkagépet és a takarmányt az állatoknak. Az Écoiffier Abrick építőjáték további részei az állatok és a jelzőtáblák. Az Écoiffier Abrick Vonatos farm játékszett (3068) nagymértékben fejleszti a kreativitást, a problémamegoldó gondolkodást és a kézügyességet.