Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Fisher-Price Varázslatos hegy (FWW08)

Gyártó: Fisher-Price
Cikkszám: FWW08
Ár:
5.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-09-22

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Fisher-Price Varázslatos hegy (FWW08) 5 db (számozott) egymásra rakható elemből áll, melyek egymásra építhetőek, ezzel fejlesztve a kis kezek finom motoros készségeit. Tartozik még a játékhoz egy kék maci akit ha a hegy tetejéről le csúsztatunk zenés dallamok perdülnek fel ezzel felkeltve a gyermek figyelmét, és egy világítós rózsaszínű kis figura aki további dallamokkal tanítja és fejleszti a gyermeket. Játék közben fejlődnek a baba alapvető készségei, megismerkedik a színekkel, formákkal, méretekkel, számokkal. A Fisher-Price Varázslatos hegy játék javítja a finommotoros készségeket, fejleszti a látást, a hallást és a szem-kéz koordinációit.