Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Geomag Glow Green Line Panels - 42 db-os mágneses építőjáték készlet

Gyártó: Geomag
Cikkszám: GMG00329
Ár:
9.520 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-13

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Geomag egy kiváló minőségű mágneses építőjáték-család, mely sokféle változatban érhető el. Az erős mágneses elemek segítségével izgalmas alakzatokat, építményeket tudsz alkotni, melynek csak a képzeleted szabhat határt! A számos díjat nyert Geomag minden korosztály számára segíti a kreativitás és a finommotorikus mozgáskészség fejlesztését, miközben játékos formában megismerkedhetsz a mágnesesség elvével is.

A Geomag Green Line termékvonala most foszforeszkáló és persze 100 %-ban újrahasznosított műanyagból készül, doboza pedig újrahasznosított papírból. A termékek előállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra a 100%-ban megújuló energiaforrások igénybevételével. Válaszd te is a Geomag Green termékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess oda a környezetünkre! Az építőjáték a már jól ismert acél gömbökből és a mágneses rudakból tevődik össze. A mágnesek erőssége kiváló - erősebbek, mint valaha! A dobozban található elemekből bármilyen 3 dimenziós alkotás létrehozható, amely a műanyag panelek segítségével még izgalmasabb és erősebb konstrukciót eredményez.

A Geomag Glow Green Line Panels - 42 db-os mágneses építőjáték készlet tartalma: 20 db foszforeszkáló rúd, 20 db golyó, 1 db négyzet alakú talp, 1 db ötszög alakú talp, 2 db tárolódoboz.