Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Geomag Mechanics Motion Magnetic Gears 160 db-os mágneses építőjáték készlet

Gyártó: Geomag
Cikkszám: GMG00768
Ár:
18.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-13

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Geomag egy kiváló minőségű mágneses építőjáték-család, mely sokféle változatban érhető el.
Az erős mágneses elemek segítségével izgalmas alakzatokat, építményeket tudsz alkotni. Gondoltad volna, hogy a mágnesesség kihasználásával izgalmas mechanikus szerkezeteket is létrehozhatsz? A legújabb Geomag MECHANICS szettek ebben lesznek segítségedre! Ebben a sorozatban több forgó alkatrész is található, így különféle, akár bonyolult mechanikus szerkezeteket is megalkothatsz belőlük. A szerkezetek egyes részei képesek elfordulni, láncreakciókat váltva ki a mágneses vonzásból és taszításból. Építhetsz a mellékelt útmutató alapján vagy hagyatkozhatsz saját fantáziádra. Határt csak a képzeleted szabhat!

A Geomag Mechanics Motion Magnetic Gears 160 db-os mágneses építőjáték készlettel különböző mozgó fogaskerekek és szerkezetek építhetők, melyeken a golyók különböző trükköket mutatnak be a mágnesesség és a gravitáció segítségével. A Geomaggal játékos formában ismerheted meg a mágnesesség elvét, miközben fejlődik a kreativitásod és a finommotorikus készséged is.