Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Blog

Gyerekjátékokról ötletek, tippek. Minden, ami egy Édesanyának hasznos! :) Olvasd folyamatosan cikkeinket és segítünk eligazodni a játékok tengerében.
2020. 03. 19. 18:14:00
5+1 legnépszerűbb nagy mozgást fejlesztő kerti játék

Végre újra itt a tavasz, és a hőmérő higanyszála is szépen lassan 20 fok fölé kúszik. A cikkünkben olyan kerti játékokat mutatunk, amivel te is könnyedén “kirobbanthatod” a gyermeket a tévé, számítógép elől.

2020. 03. 13. 18:18:01
Így tanítsd meg gazdálkodni a gyermeked - pénzügyi társasjátékok gyerkőcöknek!

Sokan mondják, hogy a pénzügyi tudatosságra való nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. Sajnos hazánk pénzügyi kultúrája nem igazán kiforrott, így rajtunk, szülőkön múlik az, hogy gyermekünk, felnőttként, mennyire lesz tudatos vásárló. A cikkben olyan játékokat mutatunk, amelyek segítenek a gyerekeknek számok megismerésében, és a pénzügyi készségek fejlesztésében.

2020. 02. 20. 16:31:35
9+1 benti gyerekjáték, amely tuti levezeti a kicsi energiáját

Amikor kinézel az ablakon, szomorúan kell konstatálnod, hogy még mindig nincs itt a tavasz. Ilyenkor, februárban, a hideg, szeles időben biztosan te sem mész szívesen a játszótérre a gyermekkel - aki azonban már igényelné a mozgást. Ha te is hasonló helyzetben vagy, és nehezen bírsz a picivel, akkor mutatunk 9+1 szuper benti gyerekjátékot, amivel biztosan lekötheted a kicsi energiáját!

2020. 02. 12. 19:58:55
Így tedd emlékezetessé a farsangot gyermekeid számára!

A gyermekek a karácsony után talán a farsangot várják a legjobban. Ez nem is meglepő, hiszen a különböző jelmezek, játékok remek színt visznek az egyébként szürke, borús februári napokba. Hogy minél emlékezetesebbé tegyük számukra ezt az ünnepet, először jó, ha ismerjük a történetét. Épp ezért körbejárjuk a farsangi szokásokat, hagyományokat majd hasznos tippekkel szolgálunk a szülők számára!

2020. 01. 20. 15:35:23
Vessz el a játékban! A 9 legjobb puzzle játék minden korosztálynak

Az előző cikkünkben a bekuckózós, hideg téli estékre különböző társasjátékokat ajánlottunk. Most azokra is gondolunk, akik szeretnének egyedül (vagy akár a családdal) is jól szórakozni otthon, a négy fal között. Épp ezért összegyűjtöttünk 9 remek puzzle játékot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

2020. 01. 13. 11:15:23
7+1 legjobb társasjáték gyerekeknek, hogy január se legyen unalmas!

Karácsony után gyakran érzi az ember azt, hogy kiüresedtek a napok és valami hiányzik. A meghitt hangulat és az ünnep ugyanis - ami összehozza a családot - elillan. Egy társasjáték azonban ismét jó alkalmat teremt arra, hogy újra együtt legyünk: kicsik és nagyok, felnőttek és gyermekek.

2019. 12. 12. 13:52:14
Karácsony gyerekszemmel, avagy mitől lesz meghitt az ünnep kicsiként?

Mindenkinek van legalább egy gyermekkori élménye a karácsonyról. A nagy, ünnepi rohanásban sokszor nincs rá elég idő, mégis jó néha nosztalgiázni azon, mennyivel másabb volt az ünnep hangulata.

2019. 12. 05. 16:17:14
Elképesztő gyerekjátékok: ennyit jelent 30 év technológiai fejlődés

30 év rengeteg idő. A technológia hatalmas ugráson ment keresztül, ez pedig a hétköznapjainkban - így a gyerekjátékok történetében is - nagy változást jelent. Régebben még elképzelhetetlenek lettek volna olyan elektromos kisautók, amelyek egy olcsóbb használt autó árával vetekedtek - ma már pedig ez a valóság.

Milyen út vezetett idáig? Mit tegyünk szülőként, és milyen játékokat válasszunk most gyermekünknek? Ezekre keressük a választ.

2019. 11. 18. 17:15:43
A 9 legütősebb gyerekjáték ötlet karácsonyra fiúknak!

Sokan már egy-, vagy akár két hónappal előre megvásárolják a karácsonyi ajándékokat. Előző posztunkban a lányok számára gyűjtöttünk össze különböző karácsonyi ajándék ötleteket, most pedig a fiús szülőknek szeretnénk bemutatni 9, különleges gyerekjátékot.

Természetesen az itt bemutatott darabokon túl, játékwebáruházunkban is kedvedre válogathatsz. De előbb nézzük a javaslatainkat!

2019. 11. 11. 10:06:31
Az 5 legeredetibb szerepjáték, amellyel még nagyszüleink is játszottak

Mindenki tudja, hogy az emberek szeretnek nosztalgiázni, és imádják a régi, retro tárgyakat, játékokat. Például, ki ne gondolna ködös szemmel egy moncsicsire, vagy egy bugócsigára? Vannak azonban olyan gyerekjátékok, amelyeken nem fogott az idő vasfoga, és mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Mielőtt azonban szemezgetnénk a gyerekjátékboltunkból, vizsgáljuk meg, miért szeretjük annyira a “régi, jó dolgokat”.

A cikkben ezekből a szerepjátékokból gyűjtöttünk össze 5, hihetetlenül népszerű darabot.