Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Blog

Gyerekjátékokról ötletek, tippek. Minden, ami egy Édesanyának hasznos! :) Olvasd folyamatosan cikkeinket és segítünk eligazodni a játékok tengerében.
2020. 01. 20. 15:35:23
Vessz el a játékban! A 9 legjobb puzzle játék minden korosztálynak

Az előző cikkünkben a bekuckózós, hideg téli estékre különböző társasjátékokat ajánlottunk. Most azokra is gondolunk, akik szeretnének egyedül (vagy akár a családdal) is jól szórakozni otthon, a négy fal között. Épp ezért összegyűjtöttünk 9 remek puzzle játékot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

2020. 01. 13. 11:15:23
7+1 legjobb társasjáték gyerekeknek, hogy január se legyen unalmas!

Karácsony után gyakran érzi az ember azt, hogy kiüresedtek a napok és valami hiányzik. A meghitt hangulat és az ünnep ugyanis - ami összehozza a családot - elillan. Egy társasjáték azonban ismét jó alkalmat teremt arra, hogy újra együtt legyünk: kicsik és nagyok, felnőttek és gyermekek.

2019. 12. 12. 13:52:14
Karácsony gyerekszemmel, avagy mitől lesz meghitt az ünnep kicsiként?

Mindenkinek van legalább egy gyermekkori élménye a karácsonyról. A nagy, ünnepi rohanásban sokszor nincs rá elég idő, mégis jó néha nosztalgiázni azon, mennyivel másabb volt az ünnep hangulata.

2019. 12. 05. 16:17:14
Elképesztő gyerekjátékok: ennyit jelent 30 év technológiai fejlődés

30 év rengeteg idő. A technológia hatalmas ugráson ment keresztül, ez pedig a hétköznapjainkban - így a gyerekjátékok történetében is - nagy változást jelent. Régebben még elképzelhetetlenek lettek volna olyan elektromos kisautók, amelyek egy olcsóbb használt autó árával vetekedtek - ma már pedig ez a valóság.

Milyen út vezetett idáig? Mit tegyünk szülőként, és milyen játékokat válasszunk most gyermekünknek? Ezekre keressük a választ.

2019. 11. 18. 17:15:43
A 9 legütősebb gyerekjáték ötlet karácsonyra fiúknak!

Sokan már egy-, vagy akár két hónappal előre megvásárolják a karácsonyi ajándékokat. Előző posztunkban a lányok számára gyűjtöttünk össze különböző karácsonyi ajándék ötleteket, most pedig a fiús szülőknek szeretnénk bemutatni 9, különleges gyerekjátékot.

Természetesen az itt bemutatott darabokon túl, játékwebáruházunkban is kedvedre válogathatsz. De előbb nézzük a javaslatainkat!

2019. 11. 11. 10:06:31
Az 5 legeredetibb szerepjáték, amellyel még nagyszüleink is játszottak

Mindenki tudja, hogy az emberek szeretnek nosztalgiázni, és imádják a régi, retro tárgyakat, játékokat. Például, ki ne gondolna ködös szemmel egy moncsicsire, vagy egy bugócsigára? Vannak azonban olyan gyerekjátékok, amelyeken nem fogott az idő vasfoga, és mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Mielőtt azonban szemezgetnénk a gyerekjátékboltunkból, vizsgáljuk meg, miért szeretjük annyira a “régi, jó dolgokat”.

A cikkben ezekből a szerepjátékokból gyűjtöttünk össze 5, hihetetlenül népszerű darabot.

2019. 10. 21. 15:01:28
Top 9 gyerekjáték ötlet lányoknak, karácsonyra!

Már most a karácsonyi ajándék ötleteken töröd a fejed? Nem vagy vele egyedül. Sokan amiatt választanak korábbi időpontot az ajándékvásárlásra, hogy elkerüljék a tumultust, és ne fogyjon el idő előtt a készlet. Ha te is szeretnél minél előbb gondoskodni a karácsonyi ajándékokról, akkor nézd meg, milyen remek ötleteket gyűjtöttünk a játékwebáruházunkból, kifejezetten lányos szülők számára!

2019. 10. 11. 11:26:51
Szerepjátékok gyerekeknek: készségfejlesztés vagy pénzkidobás?

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Éppen ezért már gyermektervezés előtt bújjuk a szakkönyveket, a blogokat olvasunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy felvértezzük magunkat, ha elérkezik az idő. Amikor aztán csemeténk egyre nagyobb lesz, a figyelmünk mindinkább a készségfejlesztő gyerekjátékok felé irányul, hiszen szeretnénk, ha minden képessége a lehető legjobb tempóban fejlődne. (A fejlődés támogatása miatt játékwebáruházunkban például többféle szett is megtalálható.) De vajon a szerepjátékok tényleg fejlesztik gyermekünk készségeit vagy mindez csupán hatásos marketing szöveg?

2019. 09. 12. 15:21:40
Minecraft, Roblox, Fortnite? Miért és hogyan tarolnak a videojátékok a gyerekeknél?

Sokszor nem is tudjuk, hogy a gyermekeink éppen milyen játékkal is múlatják az időt a képernyő előtt. Csak kapkodjuk a fejünket, amikor az ebédnél kitörő örömmel meséli a gyerkőc, hogy sikerült elkapnia a kincses LLama pinatat, vagy most épp Jailbrakkel játszik, a Robloxon. 

2019. 09. 09. 16:33:40
Őszi programajánló gyerekekkel való mókázáshoz: összeszedtük a legjobbakat!

Habár az ősszel együtt beköszönt az iskola, a gyerekek ilyenkor is sokszor igénylik, hogy legyen valami program a szabadidejükben. Programajánlónkban budapesti és vidéki helyszíneket is találhattok, a kirándulásoktól elkezdve egészen a zárt helyszínekig - hogy biztosan megtaláljátok a nektek leginkább megfelelő gyermekprogramot.