Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Blog

Gyerekjátékokról ötletek, tippek. Minden, ami egy Édesanyának hasznos! :) Olvasd folyamatosan cikkeinket és segítünk eligazodni a játékok tengerében.
2019. 11. 11. 10:06:31
Az 5 legeredetibb szerepjáték, amellyel még nagyszüleink is játszottak

Mindenki tudja, hogy az emberek szeretnek nosztalgiázni, és imádják a régi, retro tárgyakat, játékokat. Például, ki ne gondolna ködös szemmel egy moncsicsire, vagy egy bugócsigára? Vannak azonban olyan gyerekjátékok, amelyeken nem fogott az idő vasfoga, és mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Mielőtt azonban szemezgetnénk a gyerekjátékboltunkból, vizsgáljuk meg, miért szeretjük annyira a “régi, jó dolgokat”.

A cikkben ezekből a szerepjátékokból gyűjtöttünk össze 5, hihetetlenül népszerű darabot.

2019. 10. 21. 15:01:28
Top 9 gyerekjáték ötlet lányoknak, karácsonyra!

Már most a karácsonyi ajándék ötleteken töröd a fejed? Nem vagy vele egyedül. Sokan amiatt választanak korábbi időpontot az ajándékvásárlásra, hogy elkerüljék a tumultust, és ne fogyjon el idő előtt a készlet. Ha te is szeretnél minél előbb gondoskodni a karácsonyi ajándékokról, akkor nézd meg, milyen remek ötleteket gyűjtöttünk a játékwebáruházunkból, kifejezetten lányos szülők számára!

2019. 10. 11. 11:26:51
Szerepjátékok gyerekeknek: készségfejlesztés vagy pénzkidobás?

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Éppen ezért már gyermektervezés előtt bújjuk a szakkönyveket, a blogokat olvasunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy felvértezzük magunkat, ha elérkezik az idő. Amikor aztán csemeténk egyre nagyobb lesz, a figyelmünk mindinkább a készségfejlesztő gyerekjátékok felé irányul, hiszen szeretnénk, ha minden képessége a lehető legjobb tempóban fejlődne. (A fejlődés támogatása miatt játékwebáruházunkban például többféle szett is megtalálható.) De vajon a szerepjátékok tényleg fejlesztik gyermekünk készségeit vagy mindez csupán hatásos marketing szöveg?

2019. 09. 12. 15:21:40
Minecraft, Roblox, Fortnite? Miért és hogyan tarolnak a videojátékok a gyerekeknél?

Sokszor nem is tudjuk, hogy a gyermekeink éppen milyen játékkal is múlatják az időt a képernyő előtt. Csak kapkodjuk a fejünket, amikor az ebédnél kitörő örömmel meséli a gyerkőc, hogy sikerült elkapnia a kincses LLama pinatat, vagy most épp Jailbrakkel játszik, a Robloxon. 

2019. 09. 09. 16:33:40
Őszi programajánló gyerekekkel való mókázáshoz: összeszedtük a legjobbakat!

Habár az ősszel együtt beköszönt az iskola, a gyerekek ilyenkor is sokszor igénylik, hogy legyen valami program a szabadidejükben. Programajánlónkban budapesti és vidéki helyszíneket is találhattok, a kirándulásoktól elkezdve egészen a zárt helyszínekig - hogy biztosan megtaláljátok a nektek leginkább megfelelő gyermekprogramot.

2019. 08. 21. 16:01:30
Iskolaszerek evolúciója: az egyenfüzettől az illatos filctollakig

Mindannyian voltunk egyszer kisiskolások. Erre a legtöbbször akkor döbbenünk rá, amikor a gyermekünkkel gyanútlanul mászkálva, augusztus elején megpillantjuk az első, iskolakezdéssel kapcsolatos plakátokat. Az iskolaszerekről aztán eszünkbe jut, milyen is volt az, amikor mi mentünk megvásárolni a tanszereket a szüleinkkel. A cikkben éppen ezért összehasonlítjuk a régmúlt iskolaszereket a maiakkal, és megmutatjuk, milyen fejlődésen mentek keresztül az évek során.

Amennyiben pedig még tanszer vásárlás előtt álltok, nézzétek meg játék webáruházunkat, ahol számos iskolaszer megvásárolható.

2019. 08. 12. 15:27:34
A 10 legfontosabb szülői teendő iskolakezdés előtt

Habár még csak augusztus eleje van, már most látni az iskolaszerekkel kapcsolatos plakátokat, amelyektől szülőnek és gyereknek egyaránt görcsbe rándulhat a gyomra. A visszaszámlálás lassan, de biztosan elkezdődött, mi pedig csupán egyet tehetünk: elébe megyünk a dolgoknak. A cikkben 10 pontban megmutatjuk, mi az, amit mi is megtehetünk annak érdekében, hogy a tanév olyan nyugodtan induljon, amennyire csak lehetséges. Gyerekjátékboltunkban ugyanis szerencsére, nem csupán játékok, de iskolai kellékek is találhatóak.

2019. 07. 18. 10:36:56
9 szuper kerti játék ötlet a nyári szünetre, avagy mit csinálj nyáron a gyerekkel? A nyár a gyerekek számára egyet jelent a játékkal és a felhőtlen szórakozással. Nekünk, szülőknek azonban sokszor nincs ötletünk azzal kapcsolatban, hogyan is kössük le a gyermekünk figyelmét. Hogy adjunk egy kis inspirációt, összegyűjtöttünk 9 remek kerti játékot, amivel a nyári szünetben nem csak a kicsik, de a felnőttek is remekül fognak szórakozni. Ráadásul - a témához szorosan kapcsolódóan - a játék webáruházunkból is bemutatunk egy remek kis játékot!
2019. 07. 09. 11:02:13
5 legszokatlanabb nyári tábor gyerekeknek: avagy hátizsákkal is szép az élet

Az utóbbi évek tendenciája, hogy egyre több különleges nyári tábor várja a gyerekeket. Ennek apropóján összeszedtük a legérdekesebbeket, illetve adunk pár tippet, hogy mit vigyen magával a kicsi. Minden egy helyen, a szúnyogírtótól a gyerek hátizsák kiválasztásáig - ez utóbbi játék webáruházunkban is beszerezhető!

2019. 06. 19. 10:31:31
5 dolog, amire mindenképp figyelj gyerek csúszda vásárlásnál

A gyerekek minden évben alig várják, hogy elérkezzen a nyár, és vele együtt a kerti csúszda és a vizes játékok időszaka. Az alábbi cikkben összeszedtünk pár tippet, hogy mire érdemes figyelni, amikor gyerek csúszdát választunk, hogy ez a játék ne csak szórakoztató, de biztonságos is legyen, illetve mutatunk néhány szuper ajánlatot is webáruházunkból!