Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Hairdorables - Imádnivaló nagy hajú meglepetés baba (JPL23600)

Gyártó: Just Play
Cikkszám: JPL23600
Ár:
5.480 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Hairdorables - Imádnivaló nagy hajú meglepetés baba (JPL23600)

Trendi és elbűvölő babák ámulatba ejtő hajkoronával! A Hairdorables kollekciója a divatról és csillogásról szól. A babáknak igazán izgalmas története van.
Egy külföldi vlogger (Noah) a Youtube csatornájára aranyos és vicces videókat töltött fel, amikben nagy hajkoronákat is készített. Az egyik részben az "imádnivaló" és a "haj" szavakból alkotott egy szót, ami angolul a Hairdorables lett. Ez a videó vírusként terjedt el az interneten és mindenki oda volt érte. A Just Play játékgyártó pedig megalkotta ezeket a csodás babákat, Hairdorables néven.

A babák csodaszép, csillogó, színes dobozban érkeznek és ha szétnyitod, olyan, mint egy igazi csajos szoba! A babával együtt 11 meglepetést találsz, ami lehet ruha, hajdísz, fésű vagy apró kis matricák. A divatos lányok extra hosszú hajkoronáját pedig úgy formálhatod meg, ahogy te szeretnéd.

Minden baba más-más kiegészítőkkel érkezik. Így, ha kettő ugyan olyan babát is sikerült beszerezned, attól még a kiegészítőik mások, teljesen más stílusban tudod őket felöltöztetni és elkészíteni a hajukat. Összesen 36 baba tartozik a kollekcióba, amik között 2 ritka és 1 igazán ritka baba is van.

Az ár 1 db meglepetés babára értendő.

Youtube videók