Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Monopoly LOL Surprise társasjáték

Gyártó: Hasbro
Cikkszám: hasE7572
Ár:
6.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Egy különleges kiadású Monopoly társasjáték a LOL babák rajongóinak! A játékban babakártyákat kell gyűjteni, és minél több menő "baba-mezőt" meglátogatni. A bábuk pedig igazi kiegészítők kedvenc LOL babáidnak, amik természetesen meglepetés formájában kerültek a dobozba.

A doboz tartalma:1 db játéktábla, 6 db játékos figura (meglepetés kiegészítők), 16 db L.O.L. Surprise babakártya, 4 db kisállat kártya, 16 db meglepetéskártya, 49 db jelölő (37 csillag és 12 emoji), 1 db dobókocka, játékpénz és egy játékszabály.
A játék angol nyelvű.