Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Hot Wheels Star Wars - Darth Vader távirányítós autó (FBW75)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: FBW75
Ár:
15.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-29

Szállítás_fly

 • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
 • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-3 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
 • Személyes átvétel
  Átvételi idő: Azonnal
  Szállítási költség: Ingyenes
  Megrendelése egri irodánkban átvehető. E-mailben küldünk értesítést, ezt követően tudja átvenni csomagját. Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, az egyszerűbb csomagátvétel érdekében javasoljuk a bankkártyás, illetve átutalásos fizetési módot.

Leírás és Paraméterek

A sötét oldal hatalma most a kezedben van a Hot Wheels Star Wars - Darth Vader távirányítós autóval (FBW75), mely menet közben valósághű Darth Vader hangokat ad ki magából. Az elegáns fekete autó alakja Darth Vader legendás sisakját formálja meg, oldalán izzó fénykarddal. Amint a kocsi elindul hiteles Darth Vader hangot hallunk, amit a motorháztetőn lévő gombot megnyomva is elő tudunk idézni. A Hot Wheels Darth Vader RC autó távirányítója 2 db LR6/AA jelű elemmel, az autó 4 db LR6/AA jelű elemmel működik.