Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

St.Right - Pixel Gamer gurulós iskolatáska, hátizsák

Gyártó: St. Majewski
Cikkszám: ma645730
Ár:
22.290 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
St.Right - Pixel Gamer tolltartó St.Right - Pixel Gamer tolltartó
3.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-05-25

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A St.Right - Pixel Gamer gurulós iskolatáska, hátizsák egy kényelmes, strapabíró táska színes, pixeles színösszeállítással. A könyvek, füzetek és a tolltartó 3 különböző méretű zsebbe pakolható, a hátsó rekeszben pedig elfér egy tablet vagy egy laptop. A főrekesz, a cipzár kialakításnak köszönhetően lakattal zárható. Kétoldalt egy-egy kis hálós zsebben tárolható az innivaló. A hátizsák anyaga vízálló. Strapabíró és könnyen forgó kerekeken gurul, a fogantyú magassága 2 fokozatban állítható. A hátizsák fém húzóját a műanyag fogantyún lévő gomb megnyomásával lehet kihúzni, maximum 97 cm-re. Puha vállpántja szabályozható hosszúságú, a pántokat és a fogantyút be lehet csúsztatni a hátizsák belsejébe, így háton is hordható. Alsó része merevített, fényvisszaverő elemekkel dekorált a gyermekek biztonságának érdekében.