Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

St.Right - Coala Mint iskolatáska, hátizsák - 3 rekeszes - mellpánttal

Gyártó: St. Majewski
Cikkszám: ma638060
Ár:
9.540 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-06-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A St.Right - Coala Mint 3 rekeszes iskolatáska, hátizsák a nagyobb korosztály ruhatárának vagány kiegészítője. Az aranyos koala mintás hátizsák 2 nagy és egy kisebb méretű, cipzáras zsebbel és két kis hálós zsebbel rendelkezik. Hátoldala ergonomikus kialakítású, légáteresztő hálós szivaccsal és mellpánttal. A belső zsebekben több kisebb rendszerező zseb, kulcstartó és mobiltartó is található. Főrekesze, a cipzár kialakításának köszönhetően lakattal zárható. Állítható vállpántja szivacsos, légáteresztő hálós fedőréteggel, alsó része szivaccsal megerősített, kopásálló gumitalpakkal. A hátizsák anyaga vízálló, a tetején lévő megerősített fogantyúval kézben is vihető. A St.Right - Coala Mint iskolatáska, hátizsák egyedi és trendi, ezzel a táskával nagyon menő leszel a suliban!