Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Cloud b Baba zenélő plüss projektoros éjjeli fénnyel - Teknős

Gyártó: Cloud b
Cikkszám: CLTT-7323-T2
Ár:
14.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az amerikai Cloud b egy elalvást segítő eszközök gyártására specializálódott cég, és úttörő a gyermekek jó alvását szolgáló termékek megalkotásában. Minden terméküket szakértők validálják: gyermekorvosok, családterapeuták, szülők és alvásspecialisták. Küldetésük, hogy zenélő plüssjátékaikkal és éjjeli fényeikkel pihentető alvást ajándékozzanak már újszülött kortól a gyerekeknek és családjaiknak, hiszen a jó alvás mindenki életminőségét javítja. A békés fehér zaj (white noise) kellemes, méhszerű környezetet teremt, amely megnyugtatja a babákat, és segít nekik gyorsabban elaludni és tovább aludni. Az imádnivaló plüss termékek a lefekvés előtti rutin részeiként az (el)alvás megnyugtató eszközeivé válhatnak, és segíthetik, hogy a gyerekek éjjeli felébredés esetén - akár egyedül is - békésen visszaaludhassanak. A Cloud b díjnyertes zenélő plüssjátékait és éjjeli lámpa kollekcióit 20 éve ismerik és szeretik a családok és szakemberek szerte a világon.

A Cloud b Baba zenélő plüss projektoros éjjeli fénnyel - Teknős a gyártó első multiszenzoros termékei közé tartozik, amely a látvány- és a hangfunkciókat is egyesíti. A türkiz színű Twinkling Twilight Turtle - Aqua (7323-T2) csillagos égboltot varázsol a gyerekszoba mennyezetére és falaira. A hanggép-egység két megnyugtató dallamot is kínál: Dolphin Dreams és Claire de Lune. A puha plüss testtel és masszív műanyag páncéllal rendelkező teknőst - mint éjszakai lámpát - a legjobb a szoba közepére, a padlóra helyezni, ahol a valódi csillagképeket 100 csillaggal vetíti ki három egyszínű színben, valamint többszínű fényjátékkal is. Egyszerűen, a teknős páncélján lévő gomb megnyomásával kapcsolható be a fényeffekt, ami aztán 45 percig vetíti a varázslatos égboltot idéző fényhatást. Ez éppen elég idő ahhoz, hogy a legtöbb gyerek elaludjon és mély álomba merüljön. A gyermekorvosok által javasolt 45 perces időzítés után a Twinkling Twilight Turtle automatikusan kikapcsol, hogy teljes sötétséget és csendet biztosítson a gyermek mély alvása közben. A gomb újabb megnyomásával szükség esetén újra aktiválható a vetítés. A hangerő több fokozatban állítható. Ráadásul a három megnyugtató szín választása lehetővé teszi, hogy a gyermek ne csak megtanulja felismerni, hanem valóban meg is tapasztalja - a borostyán szín melegséget és nyugalmat sugároz, a zöld örömteli és pihentető légkört teremt, a kék pedig segít megnyugtatni az érzékeket. A projektoros éjjeli fény működéséhez 3 db LR06/AA jelű 1,5 V-os elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz. Mivel a kis fülek érzékenyebbek, minden Cloud b termék hangja az ajánlott hangszinten belül marad.

Remek ajándék azoknak a gyerekeknek, akik félnek a sötéttől, vagy akár olyan felnőtteknek, akiknek nehezen tudnak elaludni.

Youtube videók