Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Clementoni - Tudomány - Szappankészítő készlet (50330)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl50330
Ár:
2.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-01-14

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Vesd bele magad az illatos szappanok világába a Clementoni - Tudomány - Szappankészítő készlettel! Ezzel a nagyszerű játékszettel élvezetes és tudományos módon készíthetsz házi szappanokat és fürdőbombákat, amiktől még különlegesebb lesz a fürdőzés az egész családnak! A szett segítségével nem csak a kreativitásodat élheted meg, de akár saját készítésű ajándékot is kreálhatsz! Az illusztrált használati utasításnak köszönhetően a gyermekeket lépésről lépésre vezetik, így teljesen biztonságosan játszhatnak. A készlet segít a kézügyesség és a kreativitás fejlesztésében.

Clementoni - Tudomány - Szappankészítő készlet tartalma: cukros parfümalap, szappanalap, öntőformák, pipetta és egy képes használati útmutató.

Hasonló termékek