Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv és toll szettben - Világűr

Gyártó: Tolki
Cikkszám: 22554
Ár:
33.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-01-30

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv és toll szettben - Világűr
A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív Albi elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. A Tolki interaktív könyvei külön is megvásárolhatóak, vagy tollal együtt, szettben összecsomagolva. Az elektronikus tollat elég csak egyszer beszerezni, hiszen minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a tolki.hu weboldaláról. Az Albi elektronikus toll MP3 lejátszóként, diktafonként és USB adathordozóként is működik: nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, de képes hangokat felvenni és visszajátszani is. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett. Ráadásul utazás során is praktikus, autóban is tölthető standard USB kábellel csatlakoztatható.

A szettben található a Világűr című könyv. Vajon mit szólnának az ókori csillagászok ahhoz, amit most tudunk az Univerzumról? Az űrkutatás hosszú utat járt be a kezdeti megfigyelésektől a Holdra történő leszállásig – és még azon is túl. Vegyél részt ebben a lenyűgöző, tudományos kalandban Pulzár professzor, Albina, Jónás, Einstein kutya és Erisz cica segítségével! Ők igazi idegenvezetőként kísérnek végig Téged a világűr felfedezéséről szóló könyvön – az ősi időktől egészen napjainkig. A könyvhöz több mint 2600 szöveganyag és egyéb hang tartozik.

A készlet tartalma: 1 db Világűr könyv, 1 db Albi toll (ez az eszköz "beszél" a könyvhöz érintve) akkumulátorral és hozzá tartozó töltőkábellel, használati útmutató a tollhoz.