Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

SmarTrike tricikli - Carnival piros (6191500)

Gyártó: Smart Trike
Cikkszám: st6191500
Ár:
14.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A SmarTrike tricikli - Carnival piros (6191500) már 10 hónapos kortól használható, kényelmes járgány. A direkt hajtású első kerék megkönnyíti a pedálozás elsajátítását, de amíg a kicsi nem tudja önállóan hajtani a triciklit, addig is a legnagyobb kényelemben utazhat. Az állítható hosszúságú tolókar segítségével a szülő tudja tolni és irányítani a járgányt, a gyermek biztonságára a leesésgátló vigyáz, kényelmét a lábtartó biztosítja. A tolókar és a leesésgátló a későbbiekben leszerelhető, a lábtartó felhajtható, így a már tekerni tudó gyermek egyedül is triciklizhet. A hátul található kis csomagtartó zárható fedelű, így menet közben sem potyog ki belőle a szállítmány. A tolókaron található napellenző pedig a nap káros sugaraitól védi a gyermeket. Gumis kerekeinek köszönhetően szinte hangtalanul és csúszásmentesen halad. A SmarTrike tricikli maximális terhelhetősége 17 Kg. Az elegáns piros színű SmarTrike Carnival triciklivel igazán kényelmes és biztonságos lesz minden biciklis kirándulás!