Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Playmobil - City Action - Starter Pack - Rendőrség kezdő játékszett (70498)

Gyártó: Playmobil
Cikkszám: pl70498
Ár:
5.380 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-07-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil City Action készletek elsősorban a tűzoltók, a rendőrség és a speciális egység világába repítik a gyermekeket, de akár az építkezési munkálatokba is belekóstolhatnak segítségükkel a gyerkőcök. Számos izgalmas funkcióval teszik élethűvé a játékot.

A Playmobil - City Action - Starter Pack - Rendőrség (70498) kezdő játékszett tökéletes választás ahhoz, hogy a rendőrös játékokat kedvelő kisfiúk belekóstolhassanak a Playmobil játékok világába. A játékszett önállóan vagy bármelyik Playmobil City Action készlet kiegészítőjeként is használható. A készlet segítségével a fiúk belebújhatnak annak a bátor és éber rendőrnek a bőrébe, aki a kitört börtönfalon át éppen megszökő tolvaj nyomába ered, hogy újra rács mögé juttassa.

A szett tartalma: 1 db börtönrészlet, 1 db rendőr figura, 1 db tolvaj figura, 1 db laptop, 1 db feszítő vas, 1 db zsák, 1 db gumibot, 1 db megafon és egyéb kiegészítők.

Hasonló termékek