Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Playmobil - Szilaj, a szabadon száguldó - Lucky boldog otthona játékszett (9475)

Gyártó: Playmobil
Cikkszám: pl9475
Ár:
32.680 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-12-18

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil Spirit - Riding Free játékszettjein keresztül a mesékből ismert Szilaj (Spirit), a szabadon száguldó vad musztáng ló, gazdája, Lucky és barátaik segítségével vidám, lovas kalandokat élhetnek át a gyerekek játék közben.

A Playmobil - Szilaj, a szabadon száguldó - Lucky boldog otthona (9475) játékszett segítségével megismerheted közelebbről is Lucky új, vidéki otthonát Miraderoban, ahová nem rég költözött édesapjával, Jimmel, nagynénjével, Corával és természetesen kedvenc lovával, Szilajjal. A ház jól felszerelt konyhájában elkészülhet a finom ebéd és a szépen terített asztal. Fedezd fel a ház titkos rejtekhelyét is! Ismerd meg a vidéki élet örömeit, kirándulj és kalandozz együtt Luckyval és Szilajjal! A figurák mérete kb. 7,5 cm. Az embert formázó figurák törzse hajlítható, karjaik mozgathatók. A ház mérete: 34 x 48 x 39 cm.

A szett tartalma: 1 db Lucky figura, 1 db Cora figura, 1 db Szilaj ló figura, 1 db ház részlet, konyhabútorok és egyéb berendezési tárgyak, kiegészítők.