Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Barbie babaház - kétszintes, hordozható (HCD47)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: HCD47
Ár:
18.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-14

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Barbie babaház - kétszintes, hordozható (HCD47) egy modern stílusban teljesen berendezett Barbie-ház, ami csak rád vár és kedvenc babáidra! Azonnal megragadja a fantáziád, hiszen a kétszintes, négy játékteres, 360 fokban forgatható babaház számtalan történet elmeséléséhez nyújt lehetőséget. A konyhában mosogató, főzőlap, polcok és egy beépített tűzhely is helyet kapott, aminek az ajtaja nyitható és csukható az élethűbb hatás kedvéért. A fürdőszobában zuhanyzó polcokkal, WC, mosdó és egy nagy tükör található néhány fürdőszobai kiegészítővel. A 2. emeleti hálószobát egy TV, egy színes takaró és szép, színpompás dekorelemek teszik még otthonosabbá. A barátokat a konyha melletti szabadtéri teraszon lehet fogadni, ahol grillezett finomságok és frissítő italok szolgálhatók fel a kényelmes étkezőasztalon. A játékot egy cuki kölyökkutya teszi még színesebbé. A Barbie-ház összecsukható, így bárhová könnyedén magaddal viheted. A ház mérete nyitott állapotban: kb. 30 x 70 x 54 cm. A ház a Barbie babákat nem tartalmazza, azok külön vásárolhatók meg.

A Barbie babaház - kétszintes, hordozható (HCD47) játékszett tartalma: 1 kétszintes Barbie ház, 1 paplan, 1 törölköző, 1 asztal, 2 étkezőszék, 2 tányér, 2 pohár, 2 villa, 1 hajkefe, 1 fogas, 1 serpenyő, 1 kutyatál és 1 kiskutya figura.

Hasonló termékek