Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Vírus kártyajáték

Gyártó: Ludilo
Cikkszám: VIR80900
Ár:
2.950 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-11-10

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Megszólalnak a riasztók a Tranjis Memorial Kórházban, amikor a gyakornokok észlelik, hogy a vírustároló tartályok nem voltak üresek, mint ahogyan azt előtte hitték. Tele voltak kísérleti vírustörzsekkel, amelyek most az egész épületben elszabadultak, és csak te állíthatod meg a terjedésüket.
A küldetésed nem más, mint, hogy megállítsd a járványt, és az elsők között irtsd ki a vírusokat. Ehhez el kell különítened egy egészséges szervezetet és meg kell előznöd a szörnyű vész terjedését. Egy emberi testet kell összeállítanod úgy, hogy közben próbálod megakadályozni, hogy az ellenfeleid megfertőzzék, elpusztítsák vagy ellopják a szerveidet.
Terjeszd a kórságot, immunizáld a szervezeted, taktikázz okosan! A Vírus egy pörgős és izgalmas kártyajáték, némi groteszkséggel, és rengeteg fordulattal!  

A doboz tartalma: 70 db kártya és egy magyar nyelvű játékszabály.