Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv - Az emberi test

Gyártó: Tolki
Cikkszám: 34530
Ár:
7.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-01

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv - Az emberi test (34530)
A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív Albi elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. A Tolki interaktív könyvei külön is megvásárolhatóak, vagy tollal együtt, szettben összecsomagolva. Az elektronikus tollat elég csak egyszer beszerezni, hiszen minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a tolki.hu weboldaláról. Az elektronikus toll MP3 lejátszóként, diktafonként és USB adathordozóként is működik: nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, de képes hangokat felvenni és visszajátszani is. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett. Ráadásul utazás során is praktikus, autóban is tölthető standard USB kábellel csatlakoztatható.

Az emberi test című könyv 6-12 éves gyerekek számára készült, bemutatja az emberi test felépítését, szerveinek és szervrendszerének működését. Sok szó esik benne a fizikai és mentális egészségről, valamint az egészséges táplálkozási, mozgási és pihenési szokásokról is. A könyv főszereplője Prokouk, egy idegen lény, aki a Po bolygóról érkezett ide, és úgy döntött, hogy meg akarja ismerni a számára nagyon érdekesnek tűnő emberi testet. Prokouk alakja és a magukkal ragadó illusztrációk segítenek abban, hogy a gyerekek megismerkedjenek az emberi test részeivel. Minden oldalon találkozhatnak nyújtó- és izomgyakorlatokkal is. A könyv verseket és kvízjátékokat is tartalmaz, ezek segítenek a gyerekeknek abban, hogy saját maguk tehessék próbára tudásukat vagy keressenek válaszokat.

Figyelem! Az emberi test interaktív könyv használatához szükség van az Albi toll nevű eszközre! Ha már van belőle, nyugodtan rendelje meg ezt a könyvet, jó szórakozás lesz! Ha még nincs Albi elektronikus tolla, akkor egy szettet rendeljen meg, amely tartalmazza az eszközt és egy könyvet is. Az emberi test című könyvhöz tartozó hanganyag megtalálható minden készletben lévő tollon.