Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Playmobil - City Action - Adventi naptár - Rendőrbúvár játékszett (70776)

Gyártó: Playmobil
Cikkszám: pl70776
Ár:
8.600 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-20

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil City Action készletek elsősorban a tűzoltók, a rendőrség és a speciális egység világába repítik a gyermekeket. Számos izgalmas funkcióval teszik élethűvé a játékot.

A Playmobil - City Action - Adventi naptár - Rendőrbúvár (70776) játékszettel izgalmas rendőri kalandokra kerül sok a tengerfenéken. A nyomozók egy tolvajt üldöznek, aki értékes zsákmányát a víz alatt a korallok közé rejtette. A találékony rendőrbúvárok azonban már a sarkában vannak a víz alatti robogójukkal. Pillanatok alatt nem csak elkapják a tolvajt, hanem le is foglalják a lopott holmit. A víz alatti motoros járgány amellett, hogy gyors, kék színű csíkot képes húzni maga után a vízben. Ehhez csak az aljára rögzített hálóba kell behelyezni egy kék Tinti fürdővíz színező tablettát. A kalendárium számozott lapjait kinyitva minden nap egy új figurával vagy játékelemmel gazdagodhat a szett, így szentestére egy teljes készlet állítható össze. A víz alatti robogó motorjának működéséhez 1 db LR06/AA jelű 1,5 V-os elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A készlet 1 doboz ajándék Tinti fürdővíz színező tablettát (10 adag) tartalmaz. A játékkészlet ideális kiegészítője lehet a többi Playmobil - City Action játékszettnek.

A szett tartalma: 1 db tolvaj búvárfigura, 2 db rendőr búvárfigura, 1 db víz alatti robogó hálókkal, 10 db Tinti fürdővíz színező tabletta, halak, rákok, korallok, kincsek, és egyéb kiegészítők.