Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Fur Balls Blossom Bunnies - Meglepetés plüss nyuszi (FUR635B)

Gyártó: Fur Balls
Cikkszám: FUR635B
Ár:
5.790 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-09-27

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Fur Balls Blossom Bunnies - Meglepetés plüss nyuszi (FUR635B)

A bájos kis szőrmók nyuszik első ránézésre nem is annyira bájosak! De amint megfürdeted, megtörölgeted és megszárítod, azonnal beleszeretsz! Mikor megérkezik otthonodba a "megmentett" kis nyulacska és kiveszed a dobozából, egy torzonborz szőrgombócot fogsz kezedben tartani. Fürdetés után fogod megtudni, milyen színű kis nyuszi újdonsült gazdija lettél. Miután kitaláltál neki egy szép nevet és megetetted, nem érnek véget tennivalóid! Minden nap szeretgetned és ápolnod kell, szőrét fésüld ki a kis kefével! Most már örökre barátok lesztek! 

A Fur Balls állatkák bundája akkor lesz a legszebb, ha sűrű tüskés körkefével fésülöd őket!  

Youtube videók