Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

My Baby Unikornis interaktív plüss figura - Kék

Gyártó: IMC Toys
Cikkszám: IMC093881B
Ár:
10.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-02

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

My Baby Unikornis egy varázslatos, egyedi, csodás kék színű, interaktív plüss, hiszen képes bébi póniból felnőtt unikornissá alakulni. Ehhez csak szeretetre és törődésre van szüksége! Átalakulása 3 fázisból áll, miközben 30 különböző mesés hangot ad ki és megnő a szarva. A pónit simogatni kell és szivárványszín tejjel itatni, ő pedig mindezt varázslatos hangok hallatásával hálálja meg. Ha szeretnéd befejezni az átalakulást, elég feltűzni rá a szárnyakat, ő pedig rögtön elénekel egy dallamot. Fésülhető sörénye van, mely csatokkal díszíthető. A gyermekek megismerkedhetnek a gondoskodás fontosságával. Biztosan ő lesz a gyerekek legjobb pajtása! A dobozban a póni mellett találsz egy itatópoharat, 2 csatot, matricákat, nyakörvet, fésűt, szárnyakat és egy örökbefogadási tanúsítványt is.

My Baby Unikornis interaktív plüss figura - Kék működéséhez 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Youtube videók