Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Na! Na! Na! Surprise S4 - Tommy Torro baba - 2 az 1-ben szett (bikafej)

Gyártó: MGA
Cikkszám: NAN572275w1-bikafej
Ár:
7.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-10-18

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Megérkeztek hazánkba is a Na! Na! Na! Surprise meglepetés babák negyedik szériája, cuki állatos Pom díszekkel a fejükön! Hogy mik azok a Pom díszek? Ezek a Na! Na! Na! Surprise meglepetés babák legjellegzetesebb ismertetőjelei, ugyanis mindegyik divatbaba egy aranyos, állatos fejdísszel a fején, azaz a Pom-mal érkezik. A Na! Na! Na! Surprise babák dobozában ráadásul a fejdísszel megegyező Pom külön is megtalálható plüssfiguraként is, ennek a belsejében rejtőzik ugyanis maga a meglepetés baba. Egy-egy Na! Na! Na! Surprise sorozatban hat különböző - cuki állatfigura inspirálta - baba van, és persze minden sorozat különböző babákat és Pom-okat rejt. A Na! Na! Na! babák pihe-puhák és még a kezük, lábuk is mozgatható. Ráadásul a csomagjuk kibontása is izgalmas: fújd fel a csomagolásban található lufit, majd pukkantsd ki és hagyd, hogy szálljanak a benne rejtőző konfettik!

A Na! Na! Na! Surprise - 2 az 1-ben Pom meglepetés baba csomagja tartalmazza a gyűjthető, puha tapintású divatbabát és egy karakterhű felcsatolható Pom kedvencet! Ennek a negyedik szériának a babái között van peace, mancs, bambusz, virág, cicafej és bikafej. 

A csomag tartalma: divatbaba, játék ruha, 1 pár cipő, felcsatolható karakter pom, karakter leírás.