Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Orchard Toys - Buszmegálló társasjáték (HU032)

Gyártó: Orchard Toys
Cikkszám: HU032
Ár:
4.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-20

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az Orchard Toys egy mára világhírűvé vált brit cég, mely büszke a hagyományaira és gyökereire. Még ma is minden játékot egy Norfolk közeli, Wymondham nevű kisvárosban terveznek, gyártanak és csomagolnak. Az Orchard Toys Ltd. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékei időtállóak legyenek és csodás élményt nyújtsanak a gyermekeknek, akik a szórakoztató játék közben tanulnak és fejlődnek is.

Buszmegálló társasjáték játékos ismerkedés a számok, a matematikai alapismeretek világával. Vedd fel és tedd le az utasokat a megállókban, mialatt végigjárod Orchard városát! Dobj a kockával és lépj a dobásodnak megfelelő számú mezőt a táblán, majd pörgess egyet, hogy meghatározd, hány utas száll fel vagy le ebben a buszmegállóban! A praktikus csomagolásnak köszönhetően utazás során is kiváló választás a kicsik szórakoztatására!

A doboz tartalma: 1 db játéktábla, 4 db buszfedélzet, 4 db busz bábu, 4 db talp, 40 db utaskártya, 1 db dobókocka, 1 db nyíllal ellátott pörgettyű és egy játékszabály.