Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Playmobil - Country - Éjjel-nappali bolt játékszett (71250)

Gyártó: Playmobil
Cikkszám: pl71250
Ár:
9.580 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-01-03

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil Country játékszettjeivel a vidéki élet mindennapjaiba kóstolhatnak bele a gyerekek: vidéki ház, gazdaság állatokkal, mezőgazdasági gépek, zöldség- és gyümölcstermesztés, lovas istálló, kisállat karám és sok más izgalmas kaland várja a kicsiket.

Playmobil - Country - Éjjel-nappali bolt (71250) játékszettben egy barátságos farmbolt biztosítja a játékteret, ahol a friss bio- és kézműves termékek mellett egy tejautomata is található. Ebbe a 0-24 órában nyitva lévő termelői kisboltba szívesen betérnek a vidék lakói hogy megvásárolják azt, amit a környék kistermelői kínálnak: friss tejet, zöldségeket, gyümölcsöket, tojást, mézet, lekvárt, savanyúságot, de akár almalevet is kapni benne. A megvásárolt finomságok a kerékpár utánfutójában tárolhatók és azzal kényelmesen haza szállíthatók. A játékkészlet jól kombinálható a Playmobil - Country más szettjeivel. A játékszett elemei átlagosan több, mint 80%-ban újrahasznosított és bioalapú műanyag felhasználásával készültek. A kisbolt mérete kinyitott állapotban kb. 19,5 x 12 x 15 cm.

A szett tartalma: 1 db 0-24 órás termelői kisbolt polcokkal, 1 db tejautomata, 1 db gyerek figura, 1 db férfi figura, 1 db kerékpár utánfutóval, 8 db tejes üveg, 4 db dobozos almalé, 1 db krumplis kosár, 2 üveg eperjam, 2 üveg méz, 2 üveg savanyúság, tojások, alma, sárgarépa, káposzta, tároló rekeszek, egyéb eszközök  és kiegészítők.