Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Ravensburger - GraviTrax Pro induló készlet (26832)

Gyártó: Ravensburger
Cikkszám: r26832
Ár:
17.880 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-02

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Ravensburger - GraviTrax Pro induló készlet
Tapasztald meg a gravitáció erejét a legújabb Pro játékszettel és merülj el a Gravitrax világában! Még több új elem – még több lehetőség! Építs útvonalakat több szinten egymás felett és alatt, és vezesd az útvonalakat pilléreken keresztül, ahelyett, hogy vízszintesen építkeznél! Fedezz fel további izgalmas darabokat, amelyek tökéletesen kiegészítik az új, függőleges építési élményt, valamint ennek a kezdőkészletnek az optimalizált összetételét. A készlettel lenyűgöző golyópályákat építhetsz, akciódús parkourokat, melyeken a golyók a célba gurulnak. A GraviTrax golyópályarendszer a kiegészítőkkel végtelenül bővíthető és határtalan építési és játékélményt garantál.

A doboz tartalma: 153 építőelem, köztük 4 padlólap, 1 átlátszó szint, 6 golyó, 12 oszlop, 2 hosszú fal, 2 közepes fal, 1 rövid fal, 16 egyszerű erkély, 4 dupla erkély, 8 Bernoulli műanyag sín, 3 hosszú műanyag sín, 6 közepes műanyag sín, 9 rövid műanyag sín, 20 nagy magasságú kő, 9 kis magasságú kő, 28 kanyar, 4 kereszteződés, 2 pont, 3 az 1-ben alap, 1 örvény, 1 kezdőkő, 1 Gauss ágyú akciókő, 1 cél létra, 4 alapkő, küldetések az alapkövekhez: 2 elkapó, 1 szabadesés, 1 csobbanás, 1 célpont és egy útmutató, egy tervrajzfüzet és egy feladatfüzet.