Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Simba ABC Mini zenélő állatfarm (4014312)

Gyártó: Simba
Cikkszám: 4014312
Ár:
2.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-26

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Simba ABC Mini zenélő állatfarm (4014312) vidám időtöltést nyújt a kicsiknek, miközben megismerkedhetnek néhány háztáji állattal és azok hangjával. A játékon 3 állatka (csirke, kacsa, malac) és egy hangjegy található, mely villog zenélés közben. Ha a hangjegyet megnyomva elindítunk egy dallamot, majd közvetlenül utána megnyomjuk valamelyik állatot, akkor az állatka saját hangján "énekelni" fogja a dalt. Játék közben a kicsiknek fejlődik a hallása, a finommotorikus készségek és alakul a zene iránti szeretete. A vidám, élénk színű Simba ABC Mini zenélő állatfarm (4014312) szórakozva tanítja a kicsiket!