Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Simba Sam, a tűzoltó - Tűzoltóállomás figurával (1062)

Gyártó: Simba
Cikkszám: 1062
Ár:
13.690 Ft
11.950 Ft
Kedvezmény: 13%
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-07-31

Szállítás_fly

<
  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Simba Sam, a tűzoltó - Tűzoltóállomás figurával (1062) a kicsik körében kedvelt Sam, a tűzoltó című mese legfontosabb helyszínét varázsolja a gyerekek szobájába. A tűzoltók itt várnak a riasztásokra, ha vészhelyzet van, minél hamarabb akcióba tudjanak lépni. Az épületben megtalálható a bátor tűzoltók kényelmét szolgáló pihenő szoba, egy konyha és egy radarszoba, ahol a bejővő riasztásokat fogadják. Vészhelyzetben az állomás jelzőlámpái villognak és a riasztó is megszólal. A Simba Sam, a tűzoltó - Tűzoltóállomás játékhoz (1062) tartozó Steel kapitány figurának mozgathatóak a végtagjai, hogy még élethűbben tudjon részt venni a mentésekben. A Simba Sam, a tűzoltó - Tűzoltóállomás játék 3 x 1,5 V-os LR44 és 2 x 1,5 V-os R03 jelű elemmel működik, a csomagolás próbaelemeket tartalmaz, mely kizárólag a játék kipróbálására alkalmas! A játék dobozának aljáról kivágható egy kártya, mely a kis tűzoltó adataival kitöltve "valódi tűzoltó igazolványként" használható!

Termék címkék: Sam a tűzoltó