Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Smoby Cotoons Discovery házikó (110400)

Gyártó: Smoby
Cikkszám: 110400
Ár:
24.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-06-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Smoby Cotoons Discovery házikót (110440) a gyártó a totyogó korosztály számára tervezte. A rengeteg felfedezni valót tartogató kis házacska az első különleges játszóhelye a kicsiknek. Az érkező vendég a bejárat mellett lévő elektronikus csengővel jelezhet és míg az ajtónyitásra vár, mókás pörgethető virág szórakoztatja. A kis sárga ajtó egyben egy formaválogató játék is, négyféle színű formával. Az ajtó másik oldalán kis kukucskáló ablakon keresztül nézhetünk ki a házból, fölötte pedig tekergethető játék található. A házacska varázs szemeivel "figyeli" a vidáman játszó gyermekeket. A házikó hátsó fala egy fel-le hajtható sátor, mellyel igazi kis kuckót varázsolhatunk a kicsiknek. Az aranyos kis Catoons figurákkal díszített játszó házikó a tetején lévő fogantyú segítségével könnyen mozgatható, összecsukva kis helyen tárolható. A Smoby Cotoons Discovery házikó (110400) izgalmas búvóhely és remek készségfejlesztő játék, mely megmozgatja a kicsik fantáziáját. A csengő 2 db 1,5 V-os LR44/AG13 jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.