Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Smoby Vroom Planet emeletes parkolóház kisautóval (120401)

Gyártó: Smoby
Cikkszám: 120401
Ár:
15.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-12-12

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Smoby Vroom Planet emeletes parkolóház kisautóval (120401) kifejezetten a legkisebbek számára készült. Az emeletes parkolóház rengeteg érdekes funkcióval és lehetőséggel rendelkezik, amik hosszú időn át lekötik az autózni vágyó kicsiket. A játék parkolóházban különböző jelzőtáblák és nyitható sorompók vannak, kétemeletes, és az emeletek között nem csak az összekötő utakon lehet közlekedni, hanem az autó lifttel is! A parkolóház földszintjén egy praktikus doboz található, ahová a kicsik berakhatják pihenni az autóikat. A parkolóház második emeletén egy autómosó található, de akár egy helikopter is leszállhat a tetején. A játék tetején egy fogantyú található, ami lehetővé teszi a könnyed szállítását. A Smoby Vroom Planet emeletes parkolóház vidám szín-összeállítású, ami azonnal felkelti a kicsik érdeklődését, fejleszti a kreativitásukat és fantáziájukat, miközben beleélhetik magukat az önfeledt játékba. A játékhoz 1 db Vroom Planet műanyag kisautó tartozik.