Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Smoby Tefal Mini Stúdió játékkonyha - piros (311022)

Gyártó: Smoby
Cikkszám: 311022
Ár:
17.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Smoby Tefal Mini Stúdió játékkonyha (311022) remekül ötvözi a játék világát a valóságos funkciókkal. A valóságos hanghatások mellett 2 varázslatos újdonság teszi izgalmassá a játékot ebben az elektronikus kis konyhában. A sütés-főzés még élvezetesebb az egyik oldalán megpiruló hal- és hússzelet, illetve a lábasban elkészülő tészta készítésekor. A kis szakácsok megtalálnak benne minden szükséges eszközt a sütéshez, főzéshez. A kerámia főzőlapok egyike, rátéve az edényt, a forrásban lévő víz hangját és sistergő hangot ad. A főzőlap alatt nyitható ajtajú sütő, felette tárolópolc található. A játékkonyha másik oldalán hűtőszekrény - nyitható ajtóval - és alapanyagok tárolására alkalmas polcok vannak. A főzőlap mellett van lehetőség mosogatásra és egy kis részen a főzés előkészületeire, illetve a finom ebéd elfogyasztására. A Tefal konyha oszlop szerű részén egy mechanikusan hangot adó Cola-gép, fölötte kávéfőző kapott helyet. A főzés során keletkező párát és kellemetlen illatokat a páraelszívó szünteti meg, melynek oldalára a szedőkanalat, húsvillát, lapátot lehet akasztani. A pult magassága kb. 50 cm, hogy kényelmes legyen a sütés- főzés. játékkonyhához 27 db kiegészítő tartozik.  A Smoby Tefal játékkonyha 1 db 3 V-os CR2032 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.